Geri git   Onur-Sat Forum > TÜRK DİJİTAL PLATFORMLAR ve UYDU YAYINLARI > TEKNİK DESTEK ve YAYIN AKIŞI
Kayıt ol Yardım Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Seçenekler Stil
Alt 18-04-2007, 09:41   #1
yergun_002
Onur-Sat Forum Üyesi

Karizma Puanı: 6279
Grafik : yergun_002 Forum Baðýmlýsýyergun_002 Forum Baðýmlýsýyergun_002 Forum Baðýmlýsýyergun_002 Forum Baðýmlýsýyergun_002 Forum Baðýmlýsýyergun_002 Forum Baðýmlýsýyergun_002 Forum Baðýmlýsýyergun_002 Forum Baðýmlýsýyergun_002 Forum Baðýmlýsýyergun_002 Forum Baðýmlýsýyergun_002 Forum Baðýmlýsý
Standart Sizce DT'e hd yayının gelmesi mi iyi yoksa kaliteli kanalların gelmesi mi iyi

Sizce dt'ün hd yayına geçmesini istersiniz yoksa kaliteli kanalların gelmesini mi istersiniz ne dersiniz.Ben kanal sayısının artmasını daha çok istiyorum ama nedense dt yok türkmax'ın katkılarıyla sinema filmi,dt çocuk tiyatrosu,hd yayın gibi projelere para veriyor ama iş kanallara gelince bahane hep maliyet deniyor. Uyduruk projelere nasıl maliyet bulunuyor acaba çok merek ediyorum.Bir çok dt üyesinin çok istemesine rağmen mtv ve nba tv bir türlü gelmedi.Ben hemen hemen her gün mesaj gönderiyorum ama nafile.İnsan bir sky italia platformuna bakınca hayran kalıyor.Bizim dt'te türksatta şifresiz izlenen kanalları platforma getiriyor.Mtv gelecekmiş ama ne zaman.Bir sürü güzel kanal var mesela travel channel,motors tv,sky sport 1 ve 2,zone romantica,Etv,Sky news,Fox news gibi kanalları getirseler hem üye sayısı artar hemde kendileri kazançlı çıkarlar.Hd yayın gelince insanlar yeniden cihaz ayrıca bir sürü para verip televizyon mu alacaklar.Bence hd için boş yatırım yapıyorlar.Bu dt çukurova'nın elinde kalırsa hiçbir şey olmaz ama başkaları alırsa bilemem...

windows xp home-windows vista ultimate-pardus 2007-redline cs100x
yergun_002 Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil